Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa web stranice je: www.sidristelucica.com

 

Recenzije

Ako ostavite recenziju na web stranici, čuvamo vaše podatke koje ste poslali na web stranicu kako bi se recenzija prikazivala s vašim podatcima koji su uključeni u recenziju.

 

Mediji

Ako prenesete slike na web mjesto, trebali biste izbjeći prijenos slike s uključenim ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS).

 

Kolačići

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačića. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za zaslon za prijavu i izbor. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve daljnje komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje pružate na svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim ako ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i urediti te informacije.

 

Koja prava imate nad svojim podacima

Ukoliko ste ostavili recenziju na web stranici a ne želite da se više prikazuje, zatražite da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u upravne, pravne ili sigurnosne svrhe.